O slătineancă de 30 de ani are nevoie de AJUTOR. Prietenii strâng bani pentru tratament în Turcia

3109

La doar 30 de ani, viața Andreei Georgiana Vlad se află la un punct de cotitură. Tânăra trebuie să ajungă săptămâna viitoare în Turcia, unde are nevoie de 35.000 de euro pentru a lupta cu o boală cruntă. Prietenii au lansat un apel pe facebook pentru a strânge bani.

Numeroși tineri din Slatina au lansat o campanie pe facebook pentru a strânge fondurile necesare tratamentului unei tinere de 30 de ani, diagnosticată cu mezoteliom malign epitelioid, un tip de cancer.

„Ciuli a mea, prietena mea draga, pe care o mare parte din lista mea de prieteni o știți, ca avem atât de mulți prieteni comuni.  Întotdeauna ea ii ajuta pe ceilalți cu diverse probleme și problemuțe, însă acum ea are nevoie de noi… E nedrept ceea ce i se întâmpla dar este o încercare peste care va trece cu siguranța, cu ajutorul nostru oricat de mic sau mare ar fi. Trebuie sa strângem o suma destul de mare de bani pentru a putea fi operata rapid. Are un nemernic de mezoteliom malign epiteloid de care trebuie sa scape săptămâna viitoare și pentru asta are nevoie de 35000 euro. Urăsc ca întodeauna ajungem la o bariera financiară și ca viața depinde de aceasta. Stiu ca mulți vei reacționa și veți face ceva pentru a o ajuta acum și am sa las contul ei bancar pentru a primi ajutorul din partea noastră și sa își recapete starea ei de fericire molipsitoare. Va rog din toată inima sa o ajutam cu cât de mult sau puțin putem!!”, este apelul unei prietene.

Cei care doresc și pot oferi ajutor, pot face donații în contul deschis la Banca Transilvania:

RO50BTRLRONCRT0351269901

Vlad Andreea Georgiana

,,E greu sa auzi ca pe umerii unei persoane pe care o cunosti a picat cerul dar nu e greu sa ajutam acea persoana sa scape de aceasta greutate… Nu suntem chiar atat de mici si nesemnificativi, o mana intinsa de la fiecare poate readuce zambetul pe buzele unei mame, a unui frate, unui prieten; poate aduce SANATATE! Impreuna chiar PUTEM ajuta, e de ajuns sa renuntam la o masa in oras sau la un pachet de tigari”, este apelul altei prietene.

O strângere de fonduri a fost lansată și pe o platformă online, până acum fiind donați 1129 euro. Puteți accesa pagina aici:

https://www.facebook.com/donate/779144695774243/