Revin NINSORILE! Meteorologii anunță de mâine dimineață zăpadă, viscol și polei

664

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteorologică, valabilă de mâine dimineață, anunțând vreme rea.

Începând de mâine, 22 ianuarie, ora 5.00, și până pe 23 ianuarie, ora 14.00, va intra în vigoare o nouă informare meteorologică, ce vizează ninsori moderate cantitativ și strat nou de zăpadă, intensificări temporare ale vântului, precipitații mixte, polei.
ʺÎn intervalul menționat, aria ninsorilor va cuprinde treptat cea mai mare parte a țării, începând cu regiunile sud-vestice. În Munții Banatului, în Carpații Meridionali, nordul și vestul Olteniei, sudul Banatului, precum și în nord-vestul Munteniei ninsorile vor fi moderate cantitativ, iar stratul de zăpadă nou depus va fi consistent.ʺ, anunță ANM.

Mai mult, meteorologii avertizează că începând din noaptea de marți spre miercuri (22/23 ianuarie) și în cursul zilei de miercuri (23 ianuarie), în regiunile vestice, sudice și sud-estice vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ploaie, favorizând formarea poleiului.