Răzvan Raț se-ntoarce la Slatina. A bătut palma cu Baciu pentru o școală de fotbal puternică

1495

Școala de Fotbal Luceafărul Slatina va fuziona prin absorbție cu cea a internaționalului Răzvan Raț. Antrenorul Dan Baciu a bătut palma cu românul cu cele mai multe partide în UEFA Champions League pentru un proiect menit să dea țării noii „Raț”.

„Anul 2019 începe cu un nou proiect în fotbalul juvenil slătinean!!! Fostul Internațional și căpitan al echipei naționale a României (113 selecții la echipa națională), Răzvan Raț, se întoarce în Slatina pentru a pune bazele unui nou proiect al școlii sale de fotbal. În urma discuțiilor purtate cu Răzvan Raț, suntem bucuroși să vă anunțăm că A.C.S Luceafărul Slatina va fi parte a acestui proiect, devenind în cea mai scurtă perioadă Școala de Fotbal Răzvan Raț. Experiența și relațiile acumulate de Răzvan Raț de-a lungul unei cariere impresionante, plus cei 10 ani de lucru cu copii de 6-14 ani ai antrenorilor noștri, dau valoare acestui proiect. De-a lungul anilor, jucătorii trecuți prin Școala de Fotbal Răzvan Raț au făcut pasul spre Marea Performanță”, a anunțat Luceafărul.

Românul cu cele mai multe partide în UEFA Champions League, 57, fost căpitan al Naționalei și câştigătorul a 20 de trofee în carieră, printre care Cupa UEFA alături de Şahtior Doneţk, va fi prezent zilele următoare la Slatina pentru a stabili cu reprezentanții școlii de Forbal Luceafărul ultimele detalii.

Raț s-a născut la Piatra-Olt, iar la Slatina deține o bază sportivă.