Simpozion și concurs internațional la o școală din Slatina, cu parteneri din Turcia, Grecia și Bulgaria

1074

Școala Gimnazială „George Poboran” Slatina organizează în parteneriat cu Asociația „Learn for you” Slatina și parteneri din Grecia, Turcia și Bulgaria cea de-a treia ediție a unui simpozion internațional, ce cuprinde și un concurs, având ca temă principală voluntariatul și descoperirea talentelor elevilor.

Pe 15 februarie, Școala Gimnazială „George Poboran” Slatina organizează în parteneriat cu Asociația „Learn for you” Slatina Simpozionul Internațional „Volunteers- a gift to the community! – Voluntarii- un dar pentru comunitate!”. Evenimentul este structurat pe două părți: simpozion internațional cu secțiunile prezentare power point și referate și concursul internațional de creații literare/schimb de buine practici „Together we can do so much!”.

Concursul Internaţional se desfăşoară pe mai multe secţiuni şi subsecţiuni: Secţiunea Creaţie literară (în limbile română, engleză, franceză, germană): subsecţiuni Poezie, Proză, Eseu; Secţiunea Multimedia: Prezentare PPT/Prezi. Se pot înscrie la concurs cadre didactice cu elevi din învăţământul primar, gimnazial și liceal, din țară și din străinătate, cu participare directă sau indirectă, iar lucrările pot fi trimise până pe data de 10 februarie.

Etapa iniţială, locală prevede selectarea lucrărilor la nivelul instituţiilor participante, iar etapa internațională, finală,va avea loc pe 1 iunie și se va desfăşura la Școala Gimnazială George Poboran.