Selecție de soprane, altiste, tenori și bași la singura formaţiune de muzică cultă din judeţul Olt

117
Corul Millennium Slatina

Corul Millennium se află în căutare de voci care să se alăture echipei pentru a susține spectacole corale naționale și internaționale. Selecția va avea loc săptămâna viitoare.

”În vederea susținerii de concerte în țară și în străinătate, precum  și pentru a pregati sărbătorirea, în curând, a 20 de ani de existență, Asociația Cultural-Corală Millennium din Slatina organizează, în data de 16 ianuarie 2019, orele 17,00, CONCURS pentru ocuparea locurilor libere din Corul Millennium (soprane,altiste, tenori și bași).”, a anunțat maestrul Alexandru-Chirilă Stanciu, dirijorul corului.

Concursul se va desfășura la Liceul Teoretic ”N.Titulescu”Slatina și nu se anunță a fi unul simplu, cei aleși trebuind să fie demni să facă parte din singura formaţiune de muzică cultă din judeţul Olt. „Concursul va consta din interpretarea vocală a gamei Do major și a unei piese la alegere, reproducerea vocală a unor fragmente melodice și verificarea simțului ritmic. Absolvenții de școală de muzică, liceu de muzică sau liceu pedagogic au prioritate.”, explică dirijorul.

Corul Millennium a fost înființat în anul 2001 și a susținut până acum numeroase concerte pe meleaguri oltene, în țară sau străinătate, participând și obținând premii la festivaluri corale naționale și internaționale.