Primăria Capitalei, monstră de generozitate creștină. Mai alocă 10 miloane de lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului!

218

Românii au parte din nou de vești proaste. A avut loc o nouă rectificare bugetară.  Primăria Capitalei va tăia 6,8 milioane lei  din  bugetul alocat reducerii și controlului poluării, în schimb Catedrala Mântuirii Neamului va fi susținută  cu o sumă de 10 milioane de lei.

Primăria Capitalei vrea și încearcă să aloce încă 10 milioane de lei pentru  finalizarea Catedralei Mântuirii Neamului. Această propunere  a fost discutată la ședința de miercuri a Consiliului General al Municipiului București.

De la începutul lucrărilor și până în prezent în Catedrala Mântuirii Neamului a fost finanțată, de către Primăria Capitalei cu  suma de 35 de milioane de lei.  Dacă această propunere va fi acceptată , în total s-au alocat 45 de milioane de lei din bugetul statului pentru construirea acestei Catedrale.

Catedrala Mântuirii Neamului a fost sfințită la sfârșitul lunii noiembrie, iar la eveniment au participat oameni mari ai bisericii creștine precum Patriarhul Ecumenic Bartolomeu și Patriarhul Daniel, dar și foarte mulți ierarhi romăni și străini.

Până în prezent s-au cheltuit pentru această Catedrală peste 110 milioane de lei. Din această suma 75% sunt fonduri de la stat, respectiv de la primării și de la Guvern.