VIDEO/FOTO/Femeie găsită MOARTĂ și 30 persoane evacuate.Clădirea fostului Palat al Copiilor, din Șerpărie, în FLĂCĂRI

1317

Un nou incendiu a izbucnit la clădirea de pe str. Drăgăneşti ce a adpostit până acum patru ani de zile activitatea Palatului Copiilor. 30 de persoane s-au autoevacuat, iar o femeie a fost găsită moartă. Pompierii intervin.

Pompierii intervin în acest moment pentru a stinge un incendiu ce a cuprins fosta clădire a Palatului Copiilor Slatina. Două persoane au ajuns la spital, iar o femeie a fost găsită decedată.

„30 de persoane s-au autoevacuat, două persoane au fost evacuate de către echipajele de pompieri și o femeie a fost găsită decedată. Cinci persoane au fost asistate medical la fața locului. Două dintre acestea au fost transportate la UPU Slatina„ declară Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Femeia decadată avea 80 de ani și locuia la parterul blocului.

În „ghetoul“  aflat în proprietatea Primăriei Slatina au mai izbucnit incendii de două ori anul trecut, aici găsindu-şi adăpost circa 100 de persoane, o parte instalați fără să știe nimeni. Locuiesc în condiții mizere, tolerați de către primărie care suportă lunar costurile cu energia electrică și apa.