Lavinia Șandru revine pe sticlă: emisiune la TVR1 sâmbăta

367

Lavinia Șandru, slătineancă “adoptată“ mai bine de un deceniu fiind căsătorită cu fostul edil al Slatinei Darius Vâlcov, revine în televiziune. Ea va prezenta o emisiune difuzată pe TVR 1 sâmbăta.

Lavinia Șandru nu a putut sta departe prea mult timp de sticlă. Ea revine în forță pe micile ecrane. Prima ediție a emisiunii “Fața nevăzută a lumii” va fi difuzată mâine, la TVR 1, ora 16.00.

“M-am gândit să invit oameni pe care îi știm oricum din spațiul public, chiar dacă nu ne-am întâlnit cu ei față în față, și să discut cu ei lucruri pe care nu le vorbesc în mod normal la televizor, în conferințe de presă sau unde merg. Pentru că oamenii ăștia, prin ceea ce au făcut ei de-a lungul timpului, ne-au influențat viața în bine sau în rău, dar ne-au influențat-o. Și atunci îi iau din mediul lor obișnuit și îi aduc altundeva unde poate se simt bine, dar lumea nu știe că ei au de-a face și cu acel ceva în care îi aduc eu. Nu știu, poate descopăr un om politic care înainte de a face politică a făcut presă și îl aduc înapoi acolo, a făcut radio, îl aduc înapoi la radio, a cântat, îl aduc înapoi într-o formație. Și lasă masca de persoană publică la o parte și discută cu mine altfel, discută lucruri care contează, care ne interesează, decizii care s-au luat, care se iau. Așa am gândit-o”, a declarat Șandru pentru DCNews.