Ce surpriză i-au făcut unui deputat de Olt elevii școlii unde a învățat: i-au pus în practică legea

405

A inițiat la nivel național legea organizării Zilei Produselor Agroalimentare Românești și, drept recompensă, elevii școlii în care a învățat în comuna natală l-au așteptat cu o expoziție la care au pus mult suflet.

Ziua Recoltei a fost organizată ieri în mai multe localități din țară, la câteva deschideri inaugurale participând și autorul proiectului legislativ de promovare a produselor agroalimentare autohtone și a fermierilor români. Însă niciuna dintre manifestări nu a fost atât de emoționantă pentru deputatul de Olt Alexandru Stănescu, președintele Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților, decât surpriza organizată de elevii școlii unde a învățat.

Copiii de la Școala Gimnazială Vișina, cu sprijinul doamnelor profesoare, au reușit să îi facă parlamentarului oltean, fiu al comunei, o mare bucurie, organizând „10 Octombrie-Ziua Produselor Agroalimentare Românești”. O expoziție de legume și fructe din gospodăriile lor, a cărei inaugurare nu a putut fi ratată de către deputat.

„Vă mulțumesc, dragi copii și profesori pentru această surpriză minunată! Mă bucur să văd că ideea importanței promovării agriculturii românești a ajuns și la cei mici, deoarece ei reprezintă viitorul nostru!”, le-a transmist Alexandru Stănescu.