AUDIO/ STENOGRAME Paul Stănescu către PSD-iști: „…noi suntem niște idioți”

232

“Băi, ăștia care vreți cu Dragnea, luați-l de mână și mergeți cu el prin București, prin Brașov…! Dacă lumea vă primește bine, noi suntem niște idioți”, ar fi fost cuvintele vicepremierului Paul Stănescu către social-democrați atunci când senatorul de Olt și ministru al Dezvoltării, vicepreședinte PSD, i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea. Dezvăluirea a fost făcută de către Adrian Țuțuianu, iar înregistrarea audio dată pe un post național tv aseară.

O înregistrare audio prezentată aseară de România TV îl prezintă pe senatorul PSD Adrian Țuțuianu povestindu-le colegilor din filiala Dâmbovița despre ședința CEX la care nemulțumiții i-au cerut demisia lui Liviu Dragnea.

”Noi ăștia trei (Țuțuianu, Gabriela Firea și Paul Stănescu, semnatarii scrisorii anti-Dragnea – nre.d) am avut cel mai mare curaj și am venit să creăm un bulgăre de zăpadă. Paul Stănescu a spus cam așa, în stilul lui, mai cu ar’metica: băi, aștia care vreți cu Dragnea, luați-l de mână și mergeți cu el prin București, prin Brașov. Dacă lumea vă primește bine, noi suntem niște idioți”.

Vicepreședintele PSD, Paul Stănescu, a fost cel care a condus grupul celor care i-au cerul lui Liviu Dragnea să demisioneze din fruntea partidului, dar și a Camerei Deputaților.

Paul Stănescu: „Între un coleg și Partidul Social Democrat, aș alege partidul”