88 de pachete de droguri, depistate într-un autoturism ce se deplasa prin Corabia. Doi tineri au fost ARESTAȚI

1864
foto: arhivă

La un control în trafic, polițiștii corăbieni au depistat în mașina în care se aflau patru tineri zeci de pachete din hârtie ce conțineau substanțe susceptibile a fi droguri. Doi dintre tineri au fost  arestați ieri pentru 30 de zile.

Polițiștii  din cadrul Poliției orașului Corabia au depistat luni în trafic un tânăr, de 21 de ani, din comuna Izbiceni, în timp ce conducea un autoturism în care se aflau 3 pasageri. Cu ocazia efectuării controlului autoturismului, polițiștii au găsit 88 de pachete din hârtie, conținând substanțe ce ar fi putut fi droguri.

„La fața locului au fost chemați polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, care au ridicat cele 88 pachete din hârtie, ce conțineau fragmente vegetale uscate, în vederea continuării cercetărilor. În urma administrării probatoriului în cauză, procurorul din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Olt a dispus măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, pe bază de ordonanţă de reţinere, faţă de doi tineri, de 21 și de 19 ani. „, arată IPJ Olt.

În cursul zilei de ieri, cei doi au fost prezentați Tribunalului Olt, împotriva acestora fiind luată măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 zile, fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic şi consum illicit de droguri de risc și efectuarea de  operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.