Nevastă de miliardar, reținută pentru evaziune fiscală. nora a plâns de bucurie

272

Carmen Adamescu a fost reținută miercuri de către ofițerul de caz din cadrul Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, după ce a fost audiată câteva ore în dosarul de delapidare și evaziune fiscală.

Soția fostului miliardar Dan Adamescu, Carmen Adamescu, a fost reținută de către ofițerul de caz din cadrul Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economic, după ce a fost audiată mai multe ore, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Unul dintre denunțătorii activităților ilicite și ale contractelor fictive derulate de firmele controlate de Carmen Adamescu este chiar fiul său vitreg, Alexander, au precizat, pentru MEDIAFAX, aceleași surse. Ulterior, tot pentru aceste fapte, a depus plângere și Unirea Shopping Center, cele două denunțuri fiind reunite în cadrul unui singur dosar penal.

,,Sunt foarte emoționată. Să dea Dumnezeu să vadă și ea cum este ce a făcut fostul ei soț. Nu a fost numai soțul meu, foarte multă lume a făcut sesizări și iată că autoritățile au luat o decizie. Nu doresc nimanui durerea prin care care a trecut Dan” a declarat nora lui Dan Adamescu.

Polițiștii au efectuat șapte percheziții, în București, într-un dosar de delapidare și evaziune fiscală, prejudiciul cauzat fiind de 43 de milioane de lei, anunță IGPR. Potrivit unor surse MEDIAFAX, sunt vizate firme controlate de Carmen Adamescu.