WORKSHOP Internațional: CCD Olt oferă formare GRATUITĂ profesorilor olteni, în Macedonia

681

Cadrele didactic din Olt care doresc să se formeze prin intermediul unui workshop educațional internațional, beneficiind de cursuri de formare gratuite oferite de CCD Olt, sunt invitate să se înscrie la Workshop-ul Internațional „Cetățenie și participare”, organizat în perioada 1 – 4 noiembrie 2018 la Skopje, Macedonia. Costurile pentru cele 4 zile de atelier, ce se ridică la 175 de euro, suportate de către profesori, acoperă cheltuielile legate de cazare, masă, transport și vizite.

După succesul primului workshop gratuit peste granițele țării organizat de Casa Corpului Didactic Olt pentru profesorii din județ-  „Valori educaționale europene în școala secolului XXI”, organizat în Ungaria, la Gyor, în perioada 31 mai- 4 iunie, CCD vine cu o altă ofertă de formare care cuprinde nu numai cursuri, ci și cerectare, documentare, vizite și schimb de bune practici cu colegi din afara granițelor.

Corpului Didactic Olt organizează Workshop-ul Internațional „Cetățenie și participare” în perioada 1 – 4 noiembrie, la Skopje, Macedonia, formarea profesorilor fiind GRATUITĂ, cursanții achitând serviciile turistice.

„Workshopul se adresează personalului didactic și didactic auxiliar din învățământul preuniversitar, dar este de asemenea deschis oricărei persoane interesate de subiectul propus. Fosta Republică Iugoslavă a Macedoniei oferă cadrul instituțional și istoric propice dezvoltării  unor competențe specifice educației pentru cetățenie și achiziția unor cunoștințe și competențe specifice acesteia”, anunță CCD Olt.

Înscrierile se fac până pe data de 15 octombrie, grupul fiind de minim 40 de persoane.

Pentru 3 nopți cazare cu mic dejun inclus la hotel 3* în Skopje, tur de oraș panoramic și pietonal al orașelor Skopje și Sofia cu ghid local, tariful este de 175 EUR / pers (+30 EUR Excursie opțională la Ohrid). Crsanții vor vizita o școală din capitala Macedoniei, unde vor purta discuții, schimb de idei cu colegii macedoneni, un alt atelier de lcuru fiind organizat în sala de conferințe a hotelului.

Opțional, oltenii pot vizita orașul Ohrid, înscris în patrimoniul mondial UNESCO,  supranumit Ierusalimul Estului sau “Perla Macedoniei”, cunoscut pentru cele 365 de biserici, câte una pentru fiecare zi a anului.