Elevii slătineni, așteptați să se înscrie la „Cupa Slatinei la Înot”

104

La finele săptămânii viitoare, Primăria Slatina dă stratul înscrierii elevilor de la școlile din municipiu la cea de-a V-a ediție a Cupei Slatinei la Înot. Organizarea manifestării și alocarea sumei de bani vor fi supuse aprobării aleșilor locali în ședința CL de vineri, 28 septembrie.

Cea de-a V-a ediție a manifestării cu caracter sportiv ”Cupa Slatinei la Înot”, organizată în incinta Bazinului Didactic de Înot din municipiul Slatina, se va desfășura pe 10 noiembrie. Administrația municipală va supune aprobării aleșilor locali Regulamentul de organizare și alocarea sumei de 18.000 lei.

Prin organizarea acestei competiții, primăria doreşte încurajarea elevilor în practicarea sportului şi promovarea înotului pe plan local. Pot participa doar elevii din municipiul Slatina cu vârsta cuprinsă între 8-17 ani (împliniți), atât fete cât şi băieţi, sportivi ai „Bazinului Didactic de Înot – Slatina” care au terminat cursurile de iniţiere, iar toţi participanţii trebuie să facă dovada că au viza medicală efectuată la zi.

Înscrierile se fac în perioada 5 octombrie – 5 noiembrie, la sediul Bazinului Didactic de Înot – Slatina din str. Crișan. Un elev poate să se înscrie şi să participe la mai multe probe. Probele de concurs vor fi aceleaşi pentru fiecare categorie de vârstă, atât pentru fete cât şi pentru băieţi: 25 m liber (crawl), 25m spate, 25 m bras, 50 m liber (crawl). Premiile vor consta în articole sportive (echipamente şi accesorii pentru înot).