Opoziţia demarează procedura de revocare a lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor

60

Deputatul liberal de Olt, Gigel Știrbu, a anunțat că va propune partidului demararea procedurii de revocare din fruntea Camerei Deputaților a liderului social-democrat Liviu Dragnea. Demersul acestuia poate fi un fel de șah dat președintelui Camerei Deputaților care a demarat operațiunea de  debarcare a colegilor care l-au contestat la finele săptămânii în forul de conducere al partidului. Demersul liberalilor are șanse să fie încununat de succes dacă opozanții lui Dragnea vor vota pentru schimbare.

Opoziţia demarează procedurile pentru revocarea lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Anunţul a fost făcut de deputatul PNL Gigel Ştirbu, care va propune acest lucru în şedinţa de conducere a partidului.

“Astăzi, în ședința Biroului Executiv al Partidului Național Liberal voi propune spre analiză oportunitatea inițierii unui proiect de hotărâre pentru schimbarea președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea. Vreau să vedem cu toții dacă cei 50 de parlamentari PSD de care vorbeau Stănescu, Firea și Țuțuianu se gândesc într-adevăr la binele României sau vor doar să pună mâna pe puterea din partid”, a scris Ştirbu pe Facebook.