Silvian Dan ia „la ochi” pesediștii. S-a alăturat partidului lui Ponta

882

Se strâng rândurile și la Olt în jurul fostului premier Ponta, Organizația Județeană Olt Pro România fiind coordonată de Dan Silvian.

A apărut și primul comunicat al organizației județene de la Olt a partidului lui Ponta. Semn că există și că se întărește. Și că a luat „la ochi”pesediștii, deocamdată vorbind la nivel național despre  „dezastrul spre care România se îndreaptă din cauza iresponsabilității lui Liviu Dragnea și a incompetenței Guvernului României condus de primul-ministruViorica Dancilă”. Doar un singur „glonț pe țeavă” până acum pe plan local, lansat pe pagina de socializare a Pro România Olt, nu spre vârful Opoziției locale, ci împotriva „găștii” viceprimarului Slatinei, Gigi Vâlceleanu.

Coordonată până la alegeri de către Silvian Dan, director adjunct Direcția Județeană de Sport și Tineret Vâlcea, neremarcat politic de pe vremea PDL-ului, când conducea tineretul, Organizația Olt a Pro România aduce la cunoștință că a participat, cu 14 membri, la întâlnirea regională de la Craiova de acum o săptămână.

„În cadrul întâlnirii a fost stabilită ca prioritate pentru perioada imediat următoare definitivarea structurilor locale cu reprezentanți în secțiile de votare și a organizațiilor speciale (seniori, femei, tineret și oameni de afaceri) până la primul Congres al ProRomânia, ce va avea loc în perioada 20-21 octombrie la Bucuresti, atunci când va fi aleasă conducerea partidului. De asemenea, ProRomânia își propune să inițieze o dezbatere organizată la care să participe  mediul de afaceri, societatea civilă, structurile sindicale și mediul universitar pentru realizarea și producerea unui set de măsuri socio-economice urgente care se impun pentru a evita dezastrul spre care România se îndreaptă din cauza iresponsabilității lui Liviu Dragnea și a incompetenței Guvernului României condus de primul-ministruViorica Dancilă.”, anunță Silvian Dan.

Alături de Silvian Dan, în partidul lui Ponta a venit și Cristina Tomireanu, fosta președintă a Organizației de Femei PSD Slatina și fost consilier municipal PSD.