Carduri, bani și telefon, FURATE în prezența poliției, din mașina de la Drumuri, la accidentul de aseară de la Saru

450

În timp ce intervenea la accidentul de la Saru de aseară, mașina Districtului Găneasa a Secției de Drumuri Naționale Slatina a fost vandalizată, în prezența poliției, fiind sustrase geanta șefei de district și mobilul șoferului.

Caz revoltător aseară, în timpul accidentului petrecut la Saru. În timpul intervenției forțelor de ordine și autospecialelor Secției de Drumuri Naționale Slatina pentru degajarea părții carosabile, Tirul răsturnat blocând circulația, mașina Districtului Găneasa a fost vandalizată, fiind sustrase mai multe bunuri și documente. Direcția Regională de Drumuri Publice Craiova a făcut public furtul, solicitând celor care găsesc documentele aruncate de hoți să le predea celei mai apropiate unități de poliție.

„În seara zilei de 30 .08. 2018 ,pe DN 65 km33, pe un sector cu 3 benzi cu parapet separator în ax, un TIR s-a rasturnat în șanț pe banda de coborâre blocând total sensul Craiova-Slatina. Soferul avea o alcolemie in sânge, la proba recoltată, de 2, 83. În timpul operatiilor de semnalizare si degajare a părții carosabile (scos TIR din șanț și scos in afara părții carosabile) cele 2 mașini de regie ale districtului Ganeasa și Formatia Poduri au fost folosite atât pentru transportul mijloacelor de semnalizare cât si pentru semnalizarea în sine a sectorului afectat. În condițiile în care la fața locului erau si 2 mașini de poliție si mai mulți polițiști care dirijau circulația, mașina Districtului Găneasa , aflata in partea carosabilă, cu semnalele luminoase în funcțiune, a fost vandalizată prin spargera geamului și au fost sustrase geanta șefei de district în care se aflau toate actele de identitate, card de sanatate, carduri, o suma de bani si alte obiecte personale și telefonul mobil al șoferului. Actele sunt pe numele Conu Manuela Constanța, vă rugăm dacă găsiți aceste documente să le predați la cea mai apropiată secție de poliție.  Distribuiți pentru a ajuta la găsirea documentelor.”, este mesajul DRDP Craiova, postat pe pagina de socializare.

Despre accident:

FOTO/ VIDEO Un șofer de TIR băut a măturat parapetul la Saru, blocând circulația