Parcare de pe centura Caracalului, vandalizată

78

Vandalii și-au făcut din nou de lucru pe centura Caracalului, distrugând mai multe obiecte de mobilier stradal destinate refugiului în trafic. Poliția caută infractorii.

„O altă parcare vandalizată. De această dată vorbim de parcarea de pe noua variantă de ocolire a Municipiului Caracal„, a anunțat cu puțin timp în urmă Direcția Regională de Drumuri și Poduri Craiova, care a postat și imagini ale dezastrului lăsat în urmă de acțiuni teribiliste și rău-intenționate.

Este pentru a doua oară când vandalii acționează pe această rută, în urmă cu o lună mai multe indicatoare rutiere montate pe Centura Caracalului fiind acoperite noaptea cu vopsea, punând astfel în pericol siguranța traficului rutier în zonă. Cum nici până acum nu au fost găsiți vinovații, Secția Drumuri Naționale Olt nu a mai depus în noul caz plângere la poliție.

Varianta de ocolire a Caracalului a fost ianugurată în mai anul acesta, de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Valoarea acestei investiții se ridică la 44.472.173,75 lei.

Pe aceeași temă:

Indicatoarele Centurii Caracal, vandalizate noaptea trecută. Poliția a demarat o anchetă