Deputatul Marius Iancu, 47 de propuneri legislative

183

După un an și jumătate de mandat, deputatul PSD de Olt Marius Iancu se poate lăuda cu o activitate impresionantă în Parlamentul României, în folosul cetățenilor care i-au acordat votul. Alesul a inițiat mai multe propuneri legislative decât au inițiat mulți dintre colegii săi în câteva mandate.

Deși aflat la primul mandat, Marius Iancu se numără printre aleșii care demonstrează că nu au primit degeaba încrederea electoratului și că nu doarme în Parlamentul României. După doar un an și jumătate de mandat, parlamentarul se poate lăuda cu o activitate bogată. Mai mult, acesta este și unul dintre cei mai activi aleși în spațiul virtual, informând pe pagina sa de socializare comunitatea pe care o reprezintă despre toate noutățile legislative.

Marius Iancu a inițiat 47 de propuneri legislative, dintre care 6 promulgate legi, are 3 luări de cuvânt, 2 întrebări și interpelări și o moțiune. El a adresat întrebări reprezentanților Guvernului privind sumele alocate județului Olt pentru construirea de locuințe ANL și neacordarea de despăgubiri proprietarilor de terenuri din nordul județului Olt, ale căror culturi sunt distruse periodic de animalele sălbatice.

Activitatea în domeniul modificării sau completării legislației: