Accident cu 6 VICTIME la Balș

1677

Salvatorii acționează cu mai multe autospeciale de intervenție în urma unui accidenet rutier. Șase persoane rănite au ajuns la spital.

Un accident rutier în care sunt implicate două autoturisme s-a produs în această dimineață la ieșirea din Balș spre Craiova. În autoturisme se aflau 6 persoane, toate rănite și transportate la Compartimentul de Urgențe al Spitalului Balș.

„Toate victimele sunt conştiente. Nu au fost persoane încarcerate. Acţionează o autospecială de stingere, prevăzută cu accesorii pentru descarcerare, un echipaj SMURD şi mai multe echipaje de la Serviciul de Ambulanţă”, declară Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

„S-a întâmplat în faţa mea. Audi a intrat pe contrasens în Skoda. Şoferul din Audi nu are nimic. În Skoda erau 5 bărbaţi. Doi dintre ei mai grav. Ceilalţi răni uşoare. „, a postat unul dintre martorii accidentului, pe o pagină de socializare destinată informaţiilor despre traficul din zonă.

„Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că un conducător auto ar fi pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. În prezent se circulă îngreunat. Traficul a fost blocat aproximativ 15 minute”, declară  Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.