Fostul ministru al Marilor Proiecte, DAN ŞOVA este PROTEJAT în puşcărie. Află cu cine este închis fostul senator de Olt

375
Foto: Arestare DNA în 2018

Fostul senator PSD de Olt şi ministru al Marilor Proiecte, Dan Şova,  a fost transferat yilele trecute de la Penitenciarul Rahova la Penitenciarul Jilava. El a fost încarcerat la Secţia IV, unde sunt închişi doar personaje de acelaşi calibru: politicieni, foşti magistraţi sau poliţişti. Măsura a fost dispusă ce conducerea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, pentru a-i proteja pe ,,cei cu sta în frunte,, de restul deţinuţilor.

Dan Şova a fost, în 20 iunie a.c., condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, în dosarul CET Govora, în care este acuzat că a luat mită 100.000 de euro pentru a asigura încheierea unui contract între CET şi o firmă de avocatură. Iniţial, acesta a fost încarcerat, pe perioada de carantină, la Penitenciarul Rahova la Penitenciarul Jilava. Zilele trecute el a fost transferat la Penitenciarul jilava.

El a ajuns la Secţia a IV-a de la Penitenciarul Jilava, unde sunt închişi politicieni, foşti magistraţi sau poliţişti, aceştia fiind protejaţi de restul deţinuţilor.

Zilele trecute, la aproape o lună de zile de la încarcerare, fostul senator de Olt şi fost ministru al Marilor Proiecte a rămas şi fără titlul de Cetăţean de Onoare al oraşului Corabia.