Fostul ministru al Marilor Proiecte, DAN ŞOVA este PROTEJAT în puşcărie. Află cu cine este închis fostul senator de Olt

310

Fostul senator PSD de Olt şi ministru al Marilor Proiecte, Dan Şova,  a fost transferat yilele trecute de la Penitenciarul Rahova la Penitenciarul Jilava. El a fost încarcerat la Secţia IV, unde sunt închişi doar personaje de acelaşi calibru: politicieni, foşti magistraţi sau poliţişti. Măsura a fost dispusă ce conducerea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, pentru a-i proteja pe ,,cei cu sta în frunte,, de restul deţinuţilor.

Dan Şova a fost, în 20 iunie a.c., condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, în dosarul CET Govora, în care este acuzat că a luat mită 100.000 de euro pentru a asigura încheierea unui contract între CET şi o firmă de avocatură. Iniţial, acesta a fost încarcerat, pe perioada de carantină, la Penitenciarul Rahova la Penitenciarul Jilava. Zilele trecute el a fost transferat la Penitenciarul jilava.

El a ajuns la Secţia a IV-a de la Penitenciarul Jilava, unde sunt închişi politicieni, foşti magistraţi sau poliţişti, aceştia fiind protejaţi de restul deţinuţilor.

Zilele trecute, la aproape o lună de zile de la încarcerare, fostul senator de Olt şi fost ministru al Marilor Proiecte a rămas şi fără titlul de Cetăţean de Onoare al oraşului Corabia.