TRAGEDIE Una dintre victimele accidentului de tren de la Brastavăţu a murit

415
FOTO: ARHIVĂ

Şoferul maşinii implicate aseară în accidentul feroviar de la Brastavăţu, un bărbat de 40 de ani din Corabia, a decedat la scurt timp după ce a ajuns la spitalul din Craiova. Celelalte două victime se află în stare stabilă la spitalul din Caracal.

Corăbianul care şi-a pierdut viaţa în urma accidentului feroviar de la Brastavăţu se afla la volanul autoturismului implicat în evenimentul nedorit. El a fost găsit de salvatori încarcerat între fiarele contorsionate ale autoturismului târât cca 50 metri de trenul personal Caracal- Corabia, interregio 9064. După descarcerare bărbatul a fost transportat la CPU Caracal şi de aici la spitalul din Craiova în stare gravă. Aici a decedat la scurt timnp.
Conform celor susţinute de purtătorul de cuvânt al ISU Olt, şoferul prezenta traumatism cranio-cerebral, volet costal și plăgi la nivelul feței.
Potrivit anchetatorilor el se face vinovat de accident pentru că nu a respectat semnificaţia indicatoarelor din zonă.
În autoturismul implicat în accidentul feroviar se mai aflau alte două femei. Ele au fost găsite de salvatori în afara autoturismului, conştiente şi au fost transportate la spitalul din Caracal