VIDEO HALUCINANT! Directorul ANIF, olteanul Florin Barbu, amenințat de Oprișan, în prezența premierului și a presei

1892

Jurnaliștii de la recorder.ro au surprins momentul când vicepreședintele PSD, Marian Oprisan, l-a amenințat pe directorul general al Agenția Naționale deÎmbunătățiri Funciare , Florin Ionuț Barbu, pentru că acesta a îndrăznit să îl contrazică. Totul s-a întâmplat în timpul vizitei lui Dăncilă în Vrancea, în urmă cu două zile. La eveniment a fost prezent și ministrul Agriculturii Petre Daea.

Reacția halucinantă a lui Oprișan a plecat de la afirmația lui Florin Barbu potrivit căreia era pentru prima dată când se pompat apape canalul Ruginești-Pufești- Panciu Oprișan a intervenit și a spus că „A avut odată, când s-au făcut probe”. Directorul Florin Barbu a ținut însă să îl contrazică pe Oprisan: „N-a ajuns niciodată aici, probele au fost numai în gol”.

La scurt timp, Oprișan a rămas în urma delegației participante la eveniment,  din care făcea parte premierul și ministrul Agriculturii, și l-a strigat pe Barbu. Directorul a ajuns la el fără să știe ce urmează.

„Să nu mă mai contrazici niciodată, ai înțeles? S-au făcut probe pe canal, da?”, l-a amenințat baronul Oprișan, considerând că reacția lui halucinantă nu a fost ,,rinsă,, de presă. S-a înșelat. Iată dovada surprinsă de colegii de la recorder.ro.

Un președinte de Consiliu Județean are întotdeauna dreptate

Capitolul 1 din Evanghelia după Oprișan: când ești de 20 de ani președinte de Consiliu Județean și ai rămas "ultimul supraviețuitor" al generației tale de baroni locali, ei bine, atunci nu mai are nimeni dreptul să te contrazică.Întregul articol despre inaugurarea burlescă la care au luat parte Marian Oprișan, Viorica Dăncilă și Petre Daea îl găsiți aici: https://bit.ly/2L6N3R1

Publiée par Recorder sur vendredi 1 juin 2018