JIGNITOR Ponta susține că Darius Vâlcov este adevăratul premier al Guvernului Dăncilă

662

Victor Ponta a făcut recent o serie de dezvăluiri incendiare despre culisele guvernării Dăncilă. Potrivit acestuia, dacă există cineva care vrea să rezolve ceva în guvern nu trebuie să discute cu premierul Dăncilă ci cu Darius Vâlcov. În opinia fostului premier ideea cu luarea banilor din Pilonul II de pensii îi aparține tot fostului primar slătinean.

Liderul PRO România, Victor Ponta, a lansat un atac dur la adresa consilierului premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov. Prezent la Adevărul. Live, Ponta a spus că toate deciziile importante din Guvernul Dăncilă sunt luate de fapt de Darius Vâlcov.

Fostul premier Victor Ponta a mai spus că, pe vremea când conducea Guvernul României, Darius Vâlcov, consilierul Vioricăi Dăncilă, i-a propus şi lui, să tranfere banii de la Pilonul II de pensii ( administrat privat) la Pilonul I (administrat de stat). Ponta spune că Darius Vâlcov decide toate măsurile fiscale ale guvernului.

„Vreţi să rezolvaţi ceva în guvern, nu vorbiți cu doamna Dăncilă, vorbiți cu domnul Vâlcov. Și domnul Teodorovici are un birou frumos, dar nu decide nimic. Măsurile economice sunt luate de domnul Vâlcov. (..,) Cine e domnul Vâlcov? Toate deciziile pe administrație locală  merg la doamna Shhaideh. Cine e doamna Sevil Shhaideh de împarte banii guvernului în teritoriu?’, a întrebat retoric Victor Ponta.