Șocant! Ce au descoperit polițiștii ascuns într-o căruță plină cu iarbă

267

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră din Botoşani, au descoperit și confiscat 1.500 pachete cu ţigări de contrabandă, ascunse într-o căruță de iarbă.

Poliţiştii de frontieră au observat cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de zi, un atelaj hipo care se deplasa dinspre localitatea Cotu Miculinți către malul râului Prut. La scurt timp, polițiștii au observat din nou atelajul, în care se afla iarbă aşezată suspect de înalt în căruţă.

După ce au percheziționat căruța, polițiștii au descoperit trei colete cu ţigări, ambalate în folie de culoare neagră, în valoare totală de aproximativ 17.000 lei, scrie botosaneanul.ro.

Conducătorul atelajului, a declarat că a găsit coletele pe malul râului Prut şi le-a încărcat în atelaj pentru a le transporta la domiciliu. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore și va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.