Olimpicii Olteniei, trimişi în tabără GRATUITĂ la Tismana, de către Mitropolie

271

65 de olimpici din Oltenia vor fi recompensaţi pentru rezultatele de excepţie obţinute în acest an şcolar printr-o tabără gratuită. Înscrierile se fac până pe data de 12 iunie.

13 olimpici din Olt şi tot câte 13 din Dolj, Gorj, Mehedinţi şi Vâlcea vor putea petrece în vacanţa de vară GRATUIT în Tabăra Sfântul Nicodim, la Tismana. Tabăra de excelenţă pentru elevii olimpici din Oltenia este organizată de Mitropolia Olteniei în colaborare cu Fundația „Cuvântul care zidește” în perioada 2- 5 iulie.

În tabăra „S.I.R.-SCIENCE-INTELLIGENCE-RESEARCH”, ediția a IV-a, vor putea merge elevii cu rezultate deosebite la olimpiadele internaționale, naționale, județene, în anul școlar 2017-2018.

Cei 65 de elevi selectaţi vor avea parte de activităţi cultural- educative şi de dezvoltare personală, jocuri interactive de cunoaştere şi comunicare şi drumeţii. Cei care doresc, se pot înscrie cu diplma obţinută şi adeverinţă de la şcoală care să confirme rezultatul obţinut până pe data de 12 iunie. Criteriile de selecţie sunt: nivelul olimpiadei- internaţională, naţională, judeţeană; rezultatul obţinut; concursuri- nivel şi rezultat. Lista elevilor selectaţi se va publica pe site-ul fundaţiei pe 19 iunie.