Angajări la Spitalul Slatina. Se caută îngrijitori, asistente debutante și infirmieră

2972

Cea mai mare unitate sanitară din județul Olt recrutează în această perioadă 8 noi angajați. Spitalul Județean de Urgență Slatina caută îngrijitori, asistente medicale debutante și o infirmieră.

Cinci posturi de îngrijitori a scos la concurs Spitalul Județean de Urgenţă Slatina, dintre care unul la Secţia Gastroenterologie şi 4 posturi la Serviciul administrativ, aprovizionare – transport. Sunt acceptaţi candidaţi cu studii generale sau şcoala generală, termenul limită pentru depunerea dosarelor fiind 8 iunie. Concursul se va organiza pe 20 iunie proba scrisă, iar interviul pe 25 iunie.

De asemenea, la Slatina se caută şi o infirmieră debutantă la Secţia medicină internă, nivel de studii generale. 07 iunie este termenul limită pentru depunerea dosarelor, concursul urmând a fi susţinut pe 19 iunie proba scrisă şi pe 22 iunie interviul.

Unitatea medicală mai are nevoie şi de 2 asistente medicale debutante specialitatea medicină generală, cu nivel de studii postliceale, la Secţia Medicină Internă şi Secţia Pediatrie. Candidaţii trebuie să aibă diplomă de şcoală postliceală sau echivalentă sau diplomă de studii postliceale prin echivalare, specialitatea medicină generală. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 4 iunie – termenul limită pentru depunerea dosarelor, 13 iunie – proba scrisă, 18 iunie- interviu.