Tragedia de la Redea, cauzată de telefon și viteză. Află cât indica vitezometrul taxiului

1665

Folosirea telefonului la volan și viteza cu mult peste limita admisă sunt principalele cauze ale tragediei de la Redea, de la mijlocul acestei luni, în care trei persoane au murit iar alte două se zbat în continuare între viață și moarte. Potrivit unor surse apropiate anchetei, taximetristul rula cu 135 km la oră în momentul impactului. În plus, el își căuta pe jos, prin mașină, telefonul la care vorbise și care-i căzuse cu doar câteva secunde înainte de producerea tragediei.

Accidentul extrem de grav a avut loc pe 15 mai la intrarea în comuna Redea. Un taxi în care se aflau cinci persoane s-a izbit violent de panoul de la intrarea în localitate. În urma impactului trei persoane, printre care și șoferulau murit pe loc, alte două ajungând în stare gravă la spital.

Se pare că femeia care a fost transportată la spitalul din Caracal a fost audiată de polițiști. Mărturiile ei au dus la elucidarea cazului. Femeia le-ar fi povestit polițiștilor că taximetristul car îi era și rudă a vorbit mai tot timpul la telefon. La un moment dat, acesta scăpat telefonul pe jos. În momentul impactului, șoferul rula cu viteză.Acul vitezometrul indica 135 Km la oră. În plus șoferul încerca să-și găsească telefonul fiind aplecat.