Tragedie la pescuit. Află cum i-a adus o pasiune moartea unui scorniceştean

578

Un tânăr din Scorniceşti şi-a pierdut ieri viaţa într-un mod stupid. El a ales să petreacă Rusaliile la pescuit. Nu şi-a închipuit nicio clipă ca va fi ultima zi dedicată celei mai mari pasiuni. Omul şi-a pierdut viaţa înainte de a ajunge la locul unde decisese ca va rămâne să pescuiască. Pe drum, undiţa pe care o ţinea pe umăr a făcut arc electric cu firele de înaltă tensiune. Tânărul a murit electrocutat. Tragedia este cu atât mai mare cu cât el nu locuia în localitate, ci în Bucureşti, fiind angajat al MAI, şi venise acasă la socri, la Scorniceşti în minivacanţa de Rusalii.

Tragedia s-a petrecut undeva pe câmp, în drumul spre un lac unde bărbatul în vârstă de 30 de ani urma să pescuiască. Undiţa pe care acesta o purta pe umeri a atins firele de înaltă tensiune şi a făcut un arc electric.

Curentul preluat de la firele de înaltă tensiune s-a descărcat în bărbat. În momentul incidentului, tânărul era însoţit de socrul său şi de un cumnat.

Oamenii au suntat la 112. Echipajul medical a ajuns la faţa locului în doar câteva minute. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru viaţa bărbatului, în ciuda efectuării timp de aproape o oră a manevrelor de resuscitare. Acesta a fost declarat decedat.