Paul Stănescu: mitingul de susținere a PSD va avea loc; partidul are nevoie să se reverifice

149

Mitingul de susținere a premierului și a Guvernului va avea loc, a dat asigurări vicepremierul Paul Stănescu, vicepreședinte PSD și senator de Olt, care a anunțat o participare record.

Prezent astăzi la la conferinţa de lansare a Ofertei programelor de formare continuă pentru anul 2018 a Institutului Naţional de Administraţie, vicepremierul Paul Stănescu, ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, a declarat că mitingul PSD va fi organizat partidul de guvernământ verificând astfel dacă ceea ce a implementat până acum este susâinut de către cei care le-au dat votul.

” În funcţie de evoluţia situaţiei politice, sigur vom alege un moment şi sigur că acest miting va avea loc. Nu pot să vă spun eu data. Va fi tot o hotărâre într-un for al partidului în ceea ce priveşte data. Vor participa foarte mulți oameni. Nu ştiu dacă peste un milion, un milion, dar foarte mulţi, pentru că trebuie, într-adevăr, să vedem dacă tot ceea ce am făcut noi până acum e susţinut, trebuie să ne dăm seama de lucrul ăsta şi să vedem lucrul ăsta, (…) să ne reverificăm”, a precizat Stănescu.