Au furat, s-au drogat de bucurie, apoi au leșinat pe stradă

102

Doi hoți din Constanța au fost prinși de polițiști după ce, în urma furtului, au fumat etnobotanice și au leșinat pe stradă, având asupra lor și suma de bani pe care au sustras-o dintr-o locuință.

Cei doi suspecți sunt cunoscuți în comunitate pentru furturi din locuințe, iar de data aceasta au dat spargerea în 3 gospodării din localitatea constănțeană Lumina. În total, cei doi au sustras suma de 5.253 de lei, iar ulterior ar fi consumat etnobotanice.

Pentru că li s-a făcut rău în urma consumului, cei doi au leșinat pe stradă, fiind depistați de polițiști, apoi legitimați. Oamenii legii au descoperit astfel că cei doi erau, de fapt, autorii celor trei furturi de locuințe, având asupra lor și suma raportată de păgubiți ca fiind dispărută, scrie replicaonline.ro.

Unul dintre suspecți este proaspăt ieșit dintr-un centru de reeducare, el fiind condamnat de mai multe ori pentru furturi din locuințe.

Fapta a avut loc în luna decembrie a anului trecut, iar la începutul acestei luni unul dintre cei doi suspecți a fost condamnat la 2 ani, 6 luni și 130 de zile de închisoare, în timp ce celălalt a scăpat de pedeapsă, pentru că s-a împăcat cu partea păgubită. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.