Înjunghiat la discotecă. Un tânăr a ajuns de la distracţie direct pe masa de operaţie

323

Bătaie în toată regula noaptea trecută într-o discotecă din satul Bacea, comuna Movileni. Doi tineri au ajuns de la distracţie la spital, unul dintre ei chiar pe masa de operaţie. Pentru a-i salva viaţa, o echipă complexă de specialişti a intervenit de urgenţă. Poliţia încearcă acum să facă lumină în acest caz şi să afle cum a fost posibil ca tinerii să ajungă de la distracţie la spital.

În această dimineaţă, doi tineri de 17 şi 19 ani au ajuns de cu ambulanţa la Spitalul judeţean de Urgenţă, ca urmare a unor răni grave provocate într-un scandal izbucnit într-o discotecă din Movileni. Unul dintre tineri avea numeroaste lovituri la cap şi membre, iar celălalt avea mai multe plăgi înjunghiate în abdomen. El a fost dus direct în sala de operaţie. Pentru a-i salva viaţa, o echipă de specialiştii au intervenit de urgenţă.

Poliţiştii au întocmit în cauză un dosar penal. Ei încearcă să afle ce s-a întâmplat exact şi cine se face vinovat de rănirea tinerilor care au ajuns la spital cu răni grave. Doi tineri au fost duşi la audieri.

„La data de 13 mai, in jurul orei 4.00, am fost sesizați prin numărul unic de urgenţă 112 despre faptul că, într-un club din comuna Movileni, are loc o altercaţie în care au fost implicate mai multe persoane. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie. În cauză se fac cercetări. Echipa operativă din cadrul Serviciului de Investigații Criminale desfășoară activități sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt în vederea stabilirii situației de fapt”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.