“Gaițele”, retras de la Casa de Cultură Slatina. Se dau înapoi banii pe bilete

257

Florina Cercel și Carmen Tănase nu vor mai juca “Gaițele” la Slatina, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor. Cum numărul celor care și-au achiziționat bilete este foarte mic, reprezentația s-a anulat.

Dacă la Caracal sala Teatrului Național este neîncăpătoare pentru spectatorii veniți să aplaude marii actori veniți la Festivalul de Teatru „Ștefan Iordache”, iar sala de teatru a Centrului Cultural “Eugen Ionescu” Slatina se bucură de spectatori până și la piesele cu actori locali, la Casa de Cultură a Sindicatelor nici spectacolele mari nu au succes. Una dintre cele mai valoroase comedii ale dramaturgiei contemporane românești anunțată că se va juca la Slatina astăzi s-a ANULAT, puținii slătineni care au cumpărat bilete (trei sferturi din bilete rămânând nevândute) fiind anunțați să vină să-și recupereze banii sau să opteze pentru bilete la următoarea piesă de teatru cu cap de afiș Medeea Marinescu și Vlad Zamfirescu.

Astfel, una dintre cele mai valoroase comedii ale dramaturgiei contemporane românești, “Gaițele” sau ”Cuibul de viespi” – cum se intitula la începutul anilor ’30, nu se va juca pe scena slătineană, fiind retrase de la vânzare și biletele online.

Prețul unui bilet era de 80 lei, iar din distribuție  fac parte nume mari ale scenei românești: Florina Cercel, Carmen Tănase, Virginia Rogin, Carmen Ionescu, Ioana Farcaș, Antonia Ionescu, Ana Maria Carablais, Maria Nicola, Mircea Silaghi,  Liviu Cheloiu și Sebastian Bălășoiu.