59 de comercianți la Expo – Flora

163
Foto arhivă

Esplanada Slatinei va fi paradisul florilor începând de joi și până duminică, administrația municipală organizând cea de-a XXIV-a ediție a Expo- Flora.

Iubitorii de flori, firme din domeniul floral, producători sau comercianți de flori și material dendrologic își dau întâlnire la Slatina în această săptămână. Esplanada va fi inundată de culori și miresme, transformându-se pentru patru zile în paradisul florilor. Acțiunea se va desfășura în perioada 10-13 mai, fiind al cincilea an consecutiv când acțiunea are loc în acest perimetru.

Zeci de comercianți vor fi prezenți. „La ”EXPO FLORA” și-au anunțat intenția de participare un număr de 59 de agenți economici, dintre care 33 sunt firme specializate în domeniul vizat de manifestarea menționată, restul fiind agenți economici ce vor comercializa produse de artizanat & handmade, dulciuri, jucării etc. Pentru a-și putea vinde produsele în cadrul ”EXPO FLORA SLATINA”, expozanții vor plăti o autorizație de funcționare în valoare de 15 lei/zi, la care se adaugă o taxă de teren pentru expunere de 2 lei/mp/zi. „, anunță Mugurel Manea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Slatina.