Terifiant! Torturată o noapte întreagă de fostul soț, eliberat din închisoare. A legat-o de scaun și a mutilat-o

213

Noapte de coșmar pentru o femeie de 26 de ani din Târgoviște a fost mutilată de soţul ei, după ce individul a legat-o de un scaun.

Agresorul de 34 de ani, recidivist eliberat în urmă cu doar patru luni din închisoare, a vrut astfel să se răzbune pe tânăra care, îngrozită de izbucnirile lui repetate, a intentat divorţ.

Cei doi soţi au împreună o fetiţă de 8 ani. Bărbatul fusese eliberat în ianuarie din penitenciar, după ce a stat acolo aproape 3 ani, pentru că tâlhărise o femeie pe o stradă.

Soţia lui povesteşte că a muncit ani la rând în străinătate, a strâns bani şi a ridicat o vilă frumoasă. Dar din cauza bătăilor şi a scandalurilor, a intentat divorţ. Asta l-a infuriat minţi pe individ.

Deşi tânăra obţinuse un ordin de restricţie împotriva soţului, atacatorul nu s-a lăsat intimidat şi a decis să-şi tortureze soţia.

A legat-o de un scaun în baie şi o noapte întreagă a chinuit-o provocându-i răni care vor rămâne pentru totdeauna pe chipul femeii. Acum, el a ajuns din nou în spatele gratiilor.