Fapta teribilă a unei femei. Nu și-a mai dorit al 6-lea copil, așa că l-a ucis după ce s-a născut

86

O femeie din Vaslui a fost arestată preventiv, acuzată de procurori de cea mai cumplită infracţiune pe care o poate comite o mamă, şi-ar fi ucis bebelușul abia născut.

Anchetatorii spun că rar au întâlnit o cruzime precum cea de care a dat dovadă femeia. Pruncul fără viaţă a fost găsit într-o toaletă, la aproape o lună după ce fusese omorât. Între timp, tânăra a plecat în Germania.

Femeia din localitatea Todirești are 33 de ani şi este mama a cinci copii. Pe al şaselea l-a născut acasă, pe 2 aprilie. Nu i-a dat însă nicio şansă la viaţă. Legiştii au stabilit că băieţelul a fost omorât cu sadism.

Apoi, tânăra l-a ascuns într-un dulap cu haine şi s-a gândit cum să scape de cadavru, fără să fie surprinsă de soţul său. Copilul a fost găsit mort, în haznaua din curte. Ca să ascundă crima, femeia a dărâmat singură construcţia şi i-a spus bărbatului că trebuie să facă una nouă. Apoi, a plecat la muncă în Germania, potrivit pro tv.

Numai că, înainte, a apucat să îi spună unei cumnate care ştia că tânără fusese gravidă că a avortat. Cumnata a sunat la 112 şi aşa a fost găsit pruncul ucis.