Invitație la izvoare termale și terapie cu nămol, de la Casa de Pensii

125

Pensionarii olteni sunt ofertați în această lună cu 33 de bilete de tratament la băi, cele mai multe fiind în stațiunea Bala.

Deși lunile trecute nu s-au prea îngrămădit să meargă la tratament, odată cu trecerea sărbătorilor pascale și finalizarea muncilor de primăvară, dar și beneficiind de o vreme frumoasă, în luna lui Florar pensionarii olteni au o ofertă pentru de a merge la băi ce constă în 33 de bilete. Cele mai multe bilete – 25 sunt pentru stațiunea Bala, renumită pentru izvoare mezotermale slab sulfuroase oligometalice şi nămol sapropelic, care fac minuni în afecţiunile reumatismale şi nu numai, dar și pentru nămolul terapeutic utilizat în reumatism degenerativ, reumatism articular, stări alergice după reumatism sau infecţii, afecţiuni ginecologice, afecţiuni ale sistemului nervos periferic, sechele musculo-articulare după traumatisme.

Celelalte bilete sunt: 3 în stațiunea Amara, 4 la Buziaș și unul la Pucioasa.

Biletele au data de plecare în stațiune în perioada 8-10 mai, iar persoanele interesate le pot ridica de la sediul Casei Județene de Pensii Olt începând cu data de 7 mai, între orele 8.00 -16.30.