Cu slătinencele Diaconu și Ciobanu, echipa României joacă în SFERTURI la Campionatul Mondial

79
foto: FRTM

Astăzi, la ora 17:00, echipa feminină a României de tenis de masă va întâlni echipa Hong Kong în sferturile de finală la Campionatul Mondial pe Echipe. Slătinencele Adina Diaconu și Irina Ciobanu fac parte din echipa de vis din careul de ași al tenisului de masă mondial.

Două slătinence fac parte din lotul României la Campionatul Mondial de Tenis de masă ce se desfășoară în aceste zile la Halmstad, Suedia (29 aprilie- 6 mai): Adina Diaconu și Irina Ciobanu. Echipa României va juca astăzi, în sferturile de finală cu echipa Hong Kong, iar meciul va fi transmis la TV pe EUROSPORT 2 și online, pe tv.ITTF.com ➡️ goo.gl/B4z9E2.

„România este “cenușăreasa” care ajunge în lumea elitei sportive, unde strălucește lângă echipele „regine” ale lumii.  Este echipa care mai întâi a fisurat zidul chinezesc la europene, învingând pe rând toate echipele Europei, iar acum zdruncină previziunile tuturor și se alătură Chinei, Japoniei și Coreei de Sud în careul de ași al tenisului de masă mondial. Inevitabilul s-a produs! ROMÂNIA ESTE REVELAȚIA ACESTOR CAMPIONATE MONDIALE. În aceste zile, la Halmstad, toată lumea tenisului de masă mondial vorbește despre “Fenomenul România”. Jocul fetelor a fost fascinant. Tehnica, desăvârșită. Fizic, au fost zeite. Psihic, au fost granit. ELIZA SAMARA, DANIELA DODEAN-MONTEIRO, BERNADETTE SZOCS, IRINA CIOBANU și ADINA DIACONU, ALĂTURI DE VIOREL FILIMON, SUNT EROII NOȘTRI. LE MULȚUMIM DIN SUFLET!”, a transmis Beatrice Romanescu, manager Federația Română de Tenis de Masă.

Deși după meciul cu Olanda echipa noastră risca să piardă calificarea din faza grupelor, fetele au învins pe 1 mai două mari puteri asiatice: echipele Taipei și Coreea de Nord, reușit clasarea pe locul 1 în grupa C, direct în sferturile de finală ale Campionatului Mondial pe Echipe. Astăzi, își joacă șansa pentru un loc pe podium.

????? Astăzi, la ora 17:00, echipa feminină a României va întâlni echipa Hong Kong în sferturile de finală la Campionatul Mondial pe Echipe!!! Meciul va fi transmis la TV pe EUROSPORT 2 și online, pe tv.ITTF.com ➡️ goo.gl/B4z9E2Succes! Hai, România!#TeamRomania #ServimPentruIstorie

Publiée par Federația Română de Tenis de Masă sur jeudi 3 mai 2018