Jandarmii veterani olteni, felicitați de Ziua Jandarmeriei

158

Astăzi, la IJJ Olt, a fost Ziua Veteranilor Unităţii. Cadrele care au trecut în retragere sau rezervă au fost felicitate de conducerea unității.

Pentru întreaga activitate, pentru contribuția adusă în cadrul unității, astăzi, jandarmii veterani olteni au avut organizată de către Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Olt o zi specială. Ofiţerii şi subofiţerii care şi-au desfăşurat activitatea în cadrul Jandarmeriei Olt şi au trecut în retragere sau rezervă, ca urmare a pensionării au fost invitați să participe la  Ziua Veteranilor Unităţii.

„Inspectorul şef al IJJ Olt, colonel Tudor Dorel Drejoi, a mulţumit veteranilor jandarmi pentru întreaga activitate desfăşurată, i-a felicitat şi le-a transmis sănătate şi împliniri alături de cei dragi şi apropiaţi.În semn de recunoaştere şi apreciere a activităţii desfăşurate de-a lungul întregii cariere militare, celor care cu onoare şi dedicaţie au reprezentat Jandarmeria, le-au fost înmânate diplome de merit.”, arată Claudia Niță, purtătorul de cuvânt al unității.

Întâlnirea a fost organizată cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române, aniversată pe 3 aprilie, zi în care s-au împlinit 168 de ani de la înfiinţare.