Oferte la recoltat/ambalat fructe în câmp și fabrici, în Spania

173

150 de muncitori caută un grup de firme spaniol la recoltat/ambalat fructe, pentru perioada aprilie- septembrie, cu prelungire până-n noiembrie. Oltenii interesați pot depune dosarele la consilierul Eures din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt, până pe 31 martie.

100 de locuri pentru femei și 50 de locuri pentru bărbați oferă Grupul de firme Queralt din regiunea Lleida, Spania, compus din mai multe ferme dedicate producerii și comercializării fructelor, oltenii interesați având termen până la finele acestei luni să se înscrie la bursa ce va fi organizată de angajator.

Muncitorii vor lucra în câmp la cules fructe, curățat pomi sau în fabrică la aranjarea fructelor în lăzi și caserole. Sunt solicitate 100 femei pentru munca în câmp și ambalat în depozit și 50 de bărbați pentru munca în câmp, din care 1 șofer autobuz pentru transportul muncitorilor la locul de muncă, 2 șoferi de camion pentru transportul fructelor din câmp la depozit și 2 tractoriști. Durata contractului de muncă este din aprilie până în septembrie, cu posibilitatea de prelungire până în noiembrie.

Angajatorul spaniol oferă un salariu de 6,25 euro brut/oră pentru lcurul în câmp și 5.96 euro brut/oră pentru lucrul în fabrică. „Transportul dus-întors Spania îl plătește muncitorul. Pentru locuință (utilități) și alte cheltuieli se reține 10% din salariu în primul an și 5% în al doilea an. Locuințele au zonă comună de spălătorie și bucătării. Familia va locui în camere separate. Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă și îndeplinesc condițiile din ofertă trebuie să se adreseze AJOFM Olt din Slatina- consilierul Eures, str. Prelungirea Crișan. Dosarul pentru înregistrarea în baza de date va conține următoarele documente: cererea tip- se completează la sediul agenției, CV Europass, copie act identitate, adeverință medicală cu mențiunea apt pentru muncă.”, explică Elena Țane, consilier Eures.