Ministrul Negrescu le va vorbi studenților mâine, la Slatina

151

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, este așteptat mâine la Slatina, la Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală, unde le va vorbi studenților și nu numai.

Conferința „Președinția României la Consiliul Uniunii Europene – Așteptări, provocări, responsabilități“, organizată mâine la Slatina, de către filiala de la noi a Facultății de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală, începând cu ora 12, se va bucura de invitați și speakeri de seamă.

„Lucrările conferinței „Președinția României la Consiliul Uniunii Europene – Așteptări, provocări, responsabilități“ îl vor avea prezent pe inițiatorul acestui demers în mediul academic, pe domnul Victor Negrescu, Ministrul delegat pentru Afaceri Europene. Alături de domnia sa vor susține alocuțiuni legate de tema conferinței autorități județene și reprezentanți ai Facultății de Management din cadrul USAMV București.”, a anunțat lector univ. dr. Victor Tița, director Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală- Filiala Slatina , din cadrul USAMV București.