Zumba pentru VIAȚA lui Cosmin

186

O jumătate de an de viață i-au mai dat medicii lui Cosmin Boacă, din Scornicești dacă nu va fi operat la finele acestei luni în Ungaria. Pentru a-i oferi o șansă la viață, în speranța strângerii sumei necesare intervenției chirurgicale pentru îndepărtarea tumorilor de la plămâni, mâine doi instructor de zumba încearcă să mobilizeze comunitatea să ofere ajutor băiatului de 15 ani.

“Ultimul an Ionuț și l-a petrecut în spital. Și cum era firesc, în toată această perioadă eu am fost alături de el. Nici nu mai știu la câte cure de chimioterapie a fost supus, în speranța că va scăpa de boală și își va putea relua viața exact de unde a lăsat-o atunci când a aflat că suferă de cancer. Dar nu a fost nici pe departe așa. Este adevărat că pe toată durata ședințelor tumorile au stagnat. Însă după nici trei săptămâni de la terminarea tratamentului, tumorile au început să crească rapid, iar medicii ne-au spus că nu mai au ce să facă, pentru că este inoperabil și i-au mai dat maximum 8 luni de trăit”, a povestit Mariana, mama adolescentului.

O șansă la viață îi poate fi dată dacă se va opera în Ungaria. Însă intervențiile chirurgicale sunt prea scumpe pentru familia sărăcită de atâtea drumuri la spitale, tratamente și regim. 20.000 de euro este suma de care atârnă viața acestui copil, iar pentru a se reuși strângerea banilor apropiații au apelat la ajutorul semenilor.

Aflând despre lupta cu boala a lui Cosmin Boacă, un antrenor de zumba din Slatina a inițiat o acțiune caritabilă. Sub sloganul ʺAjută-ne să îl ajutăm!ʺ, Emil Fugaru va organiza mâine, începând cu ora 18.00, la Strong Body Club o acțiune la care sunt invitați să ia parte toți cei care doresc să îl ajute pe Cosmin să înfrângă boala nemiloasă. Acțiunii i s-a alăturat și instructorul vâlcean Andrei Oșanu. Așadar, pe 2 martie, facem mișcare pentru viața lui Cosmin!

În paralel, Ringier Foundation a lansat  o colectă prin inermediul SMS-urilor. Cei care doresc să doneze 2 euro pentru Cosmin Ionuț Boacă, pot trimite mesaj cu textul Ionuț la 8828.

Mai puteți dona:

COD SWIFT RZBRROBU

RO25 RZBR0000060016754268 – lei

RO06RNCB0701128563580001- euro

Boacă Mariana Cristina

Operația în Ungaria până la finele lunii martie îi poate salva viața; altfel MOARE