Operația în Ungaria până la finele lunii martie îi poate salva viața; altfel MOARE

1410

6 luni de zile de VIAȚĂ i-au mai dat medicii din Capitală unui băiat de doar 15 ani din Scornicești dacă nu se va opera la plămâni, afectați de cancer. Familia a primit acceptul unui medic din Ungaria pentru operația care-i poate prelungi sau chiar salva viața, însă costurile sunt peste posibilitățile financiare ale familiei.

Vița unui copil din Scornciești atârnă de… 20.000 de euro, bani necesari intervențiilor chirurgicale în Ungaria. Medicii români i-au mai dat termne de viață doar o jumătate de an fără operație. El trebuie să treacă prin câte două operații la fiecare plămân, prima fiind programată pe 25 martie. Însă posibilitățile financiare ale familiei sunt limitate, sărăcită de atâtea drumuri la spitale, tratamente și regim, iar fără ajutorul semenilor lupta cu cancerul se poate încheia pentru Cosmin Boacă în… Ceruri.

Coșmarul lui Cosmin a început în toamna anului 2017, în primăvară colegii, școala, comunitatea scorniceșteană și alți oameni de bine din județ răspunzând unei campanii de strângere de fonduri pentru a ajuta familia nevoiașă să suporte cheltuielile legate de lupta cu boala. Situația familiei este cu atât mai disperată cu cât mama, unicul întreținător al familiei cu 3 copii, este și ea bolnavă de cancer la sân și a renunțat la serviciu pentru a avea grijă de fiul ei în spital. Acum, familia are din nou nevoie de ajutor. De data asta unul CRUCIAL.

„Sunt copii care au pofta de joaca, de a picta, de a merge la cinema, de a se plimba cu prietenii,de a rade….dar mai ales de a TRAI!!! COSMIN BOACA are nevoie de noi… Un copil minunat de doar 15 ani din Scornicesti, in ochii caruia parca deja si-au gasit locul tristetea si teama….Are un diagnostic sumbru… care mi-as dori pe viitor, sa ramana doar un semn al zodiacului si doar atat… Cunoastem cu totii cruzimea acestei boli devastatoare, cat de greu se suporta tratamentul chimioterapic,sistemul prost pe care il avem si mai ales stim ca NEPUTINTA omoara.Cristi si Cristina, Violeta BOACA toata familia ii sunt alaturi,dar au ajuns intr-un punct cand financiar nu mai pot ajunge si eu cred ca putem ajunge NOI…..Singura lupta care se pierde este aceea care se abandoneaza.Haideti sa il ajutam, cu totii suntem COSMIN!!! Are nevoie de doua operatii la plamani in Ungaria (20.000€) , medicamente si regim special.Acasa mai are doi fratiori, tatal in somaj, iar mama in spital cu el…Trebuie sa fie greu!!! I se poate intampla oricui, aceasta maladie nu te intreaba cine esti,cati ani ai,cu ce te ocupi…Suntem un orasel mic,dar avem in el oameni cu suflet mare…in care cred!! Bunul Dumnezeu sa il ajute pe acest inger…  Ps: Prima operatie ar trebui facuta pana la sfarsitul lunii martie 2018”, este mesajul lansat pe o pagină de socializare de un prieten al lui Cosmin.

Toți cei care doresc să-l ajute pe Cosmin, să-i dea o șansă la viață, o pot face donând cât de puțin în contul:

COD SWIFT RZBRROBU

RO25 RZBR0000060016754268 – lei

RO06RNCB0701128563580001- euro

Boacă Mariana Cristina