DECIZIE SURPRINZĂTOARE Lavinia Șandru, fosta soție a lui Darius Vâlcov, a fost SUSPENDATĂ de la Realitatea TV

2237

Conducerea postului Realitatea TV a decis să o suspende pe Lavinia Şandru pentru un an de zile. Decizia i-a fost comunicată de directorul postului Eduard Pastia. Decizia este cu atât mai ciudată cu cât Lavinia Şandru este o apropiată a patronului Realitatea TV, Cosmin Guşă, cel care i-a fost şi naş de cununie la nunta cu fostul primar al Slatinei.

Şandru a confirmat astăzi, în ziua în care fostul soţ Darius Vâlcov a fost condamnat la 8 anid e închisoare, pentru paginademedia, decizia conducerii Realitatea TV. Ea a precizat că nu i s-a spus ce i se reproşează sau motivul care a stat la baza deciziei de suspendare. Lavinia Şandru a fost unul dintre martorii în dosarul în care fostul ei soţ Darius Vâlcov, fost primar al Slatinei şi fost ministru al Finanţelor, a fost condamnat astăzi la opt ani de închisoare pentru trafic de influenţă, spălare de bani şi operaţiuni financiare sau acte de comerţ incompatibile cu funcţiile ocupate.

Lavinia Şandru şi Darius Vâlcov au fost căsătoriţi timp de zece ani şi au împreună un copil. Realizatoarea a intentat divorţ în 2015, după ce Vâlcov a fost arestat. La audierile din noiembrie 2017

Timp de trei ani (2014, 2015, 2016), Lavinia Şandru a avut emisiune tronsonul orar 18.30-20.00, de luni până vineri.