Fiul lui Victor Dima: Poți să arunci cu noroi, însă imaginea lui niciodată nu va fi murdărită!

784

Îndurerat că tocmai astăzi, când se împlinesc 3 ani de când Victor Dima a plecat în Lumea celor Drepți, a apărut un filmuleț pe posturile tv, fiul regretatului edil ia atitudine. Într-o postare pe facebook, acesta vorbește despre cel care a condus localitatea timp de 25 de ani și spune că imaginea tatălui său nu poate fi pătată.

„Timpul e o fiara care are nesfarsita rabdare de a inghiti totul. Sa trăieşti astfel încât felul în care ţi-ai trăit viaţa să trăiască mai mult decât tine.
5 FEBRUARIE 2015, zi trista, zi de doliu, ziua in care tatal meu a plecat in lumea celor drepti. Coteana a fost in doliu. Cel care vreme de 25 de ani le-a condus destinele spre dezvoltare si prosperitate, avea sa se desparta pentru totdeauna de oamenii dragi, de cotenenii lui in slujba carora si-a pus intreaga viata. A fost un OM dedicat. Atât de mult a iubit aceasta comuna si oamenii ei incat si-a petrecut ultimele clipe tot cu gandul la viitorul lor.
Recunosc, au fost momente cand Primaria Coteana a fost cel mai mare „dusman” al meu, unul care mi-a rapit copilaria si acele clipe minunate, de neuitat, pe care orice copil le petrece cu tatal sau. Azi cand vad tot ceea ce a lasat in urma, cand vad ca tot ceea ce el, tatal meu- Victor Dima- a realizat in Coteana cu multa munca si daruire, cu aceeasi sinceritate recunosc ca am fost doar un copil care nu intelegea ce inseamna iubirea de oameni. Azi inteleg satisfactia de care imi vorbea ca o simte atunci cand vedea ca cei din jurul sau, care l-au creditat vreme de 25 de ani cu incredere, sunt fericiti. Coteana a fost viata lui. A fost FIU al Cotenei si asa va ramane! 
Poti sa-i calci pe urme dar e greu sa-l ajungi. Poti sa arunci cu noroi insa imaginea lui niciodata nu va fi murdarita. 
Azi, cand cu durere in suflet si lacrimi pe obraz comemoram trei ani de cand tatal meu ne-a parasit, ma angajez public sa nu permit nimanui sa distruga munca lui de-o viata, sa nu-si aroge merite care nu le apartin, sa nu pateze imaginea unui OM cu adevarat dedicat comunitatii!”, este mesajul postat de Ionuț Dima, fiul regretatului edil al comunei Coteana, Victor Dima.

Postarea vine după ce pe unele posturi naționale tv a apărut un filmuleț în care Victor Dima le cânta colegilor de campanie într-o dimineață înainte de a pleca pe teren, întâlnire catalogată drept petrecere în primărie.