Prim-procuror: polițIstul a fost împușcat de iubită. Glonțul a pătruns prin ceafă

819

Bogdan Dumitrescu a fost împușcat de către iubită în cap, nu s-a împușcat singur. A confirmat acest lucru Anca Anuța, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Bogdan Dumitrescu, în vârstă de 38 de ani, ajuns în comă la Spitalul din Craiova, angajat în cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt, a fost împușcat de către iubita sa, pe fondul consumului de alcool. A confirmat acest lucru în urmă cu puțin timp prim-procurorul Anca Anuța, din a cărei dispoziție cazul va fi instrumentat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt. Iubita polițistului, în vârstă de 28 de ani, este cercetată sub acuzația de vătămare corporală din culpă.

Deși inițial s-a spus că bărbatul s-a împușcat în cap după o altercație cu iubita, cercetările au scos la iveală contrariul: femeia l-a împușcat pe iubit, glonțul pătrunzând în cap prin ceafă și ieșind prin față. Deocamdată anchetatorii nu au stabilit dacă a fost intenție sau manevrare greșită a pistolului. Cei doi au fost aseară la niște prieteni în vizită, de unde au plecat fără scandal.

Femeia, împușcată în mână, a ajuns la spital în stare de agitație, provocată pe de o parte și de consumul de alcool. Ea va fi supusă astăzi unei intervenții chirurgicale, mâna stângă fiindu-i foarte afectată.

Poliţist slătinean, împuşcat în cap