Poliţist slătinean, împuşcat în cap

1362

Un polițist din Slatina s-a împușcat, în această noapte, în cap după o altercaţie cu iubita. Pentru că aceasta a încercat să-l împiedice, a fost împuşcată şi ea. Bărbatul a ajuns în stare gravă la spitalul din Craiova.

Bogdan Dumitrescu este angajat în cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt. Incidentul s-a petrecut în timp ce poliţistul se afla cu iubita sa acasă, după o ceartă cu aceasta. Femeia a încercat să-l împiedice să se împuşte dar a primit şi ea un glonţ în mâna stângă.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt care au transportat victimele la spitalul din Slatina. Pentru că starea bărbatului era gravă, el a fost transferat la spitalul din Craiova.

„În cursul acestei nopţi, în jurul orei 00.54, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt au fost sesizaţi, prin apel unic de urgenţă SNUAU 112, de către un bărbat de 38 ani, din municipiul Slatina, judeţul Olt, cu privire la faptul că acesta a fost sunat de către o tânără de 28 ani, tot din municipiu, care i-a comunicat faptul că, în timp ce manevra un pistol, care aparţinea legal prietenului ei, ofiţer în cadrul S.C.C.O. Olt, pistolul  s-a descărcat, rănind-o pe aceasta la mână, iar pe prietenul ei, în zona capului. Imediat o echipă operativă s-a deplasat la adresa indicată, iar victimele au fost transportate la o unitate medicală“, arată IPJ Olt prin intermediul unui comunicat de presă.

Arma cu care s-a rănit poliţistul nu era cea de serviciu, bărbatul deţinând-o legal.

În cauză a fost deschis un dosar penal. Colegii poliţistului fac cercetări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incidentul.

Prim-procuror: polițstul a fost împușcat de iubită. Glonțul a pătruns prin ceafă