Handbalistele slătinene s-au împotmolit în repriza secundă

71

CSM Slatina încheie turul fără victorie acasă. Fetele antrenate de Victorina Bora au pierdut la două goluri meciul cu Măgura Cisnădie. La pauză, handbalistele noastre conduceau cu două goluri.

CSM Slatina a pierdut, în ultimele minute, întâlnirea cu Mågura Cisnădie, scor final 21-23. Sportivele noastre au condus până la mijlocul reprizei secunde. Handbalistele slătinene încheie astfel turul pe ultimul loc, cu doar cinci puncte.
Jocul din această seară a început echilibrat, pentru ca după primul sfert de oră să preia inițiativa pe teren, dar și pe tabela de marcaj.Finalul primei reprize le-au prins pe sportivele de la CSM într-o formă care a dat mari speranțe la prima victorie pe teren propriu.
Din păcate, după pauză, ele nu au mai avut același aplomb, iar adversarele au început să se instaleze ușor, ușor la cârma jocului. În minutul 52, handbalistele de la Cisnădie au adus egalarea pe tabela de marcaj. Spre finalul jocului, ele au fost mai stăpâne pe joc și mai sigure pe ele, fapt ce a făcut diferența.
Cum s-a văzut jocul prin prisma celor doi tehnicieni ai echipelor care și-au disputat cele trei puncte puse în joc, luni într-o știre video.