Agresorul elevei de la Găneasa, arestat preventiv

159

Agresorul elevei de la școala din Găneasa, reținut aseară prin ordonanța procurorului de caz, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Magistrații au acceptat solicitarea reprezentanților Parchetului de pe lângă Judecăoria Slatina. Bărbatul a fost readus în arestul IPJ Olt.

Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, din Izvoarele, angajat al unei firme care lucra la canalizarea comunei Găneasa, a agresat miercuri, în pauza mare, o elevă de clasa a VII. Bunica copilei și conducerea școlii a sesizat incidentul la IPJ Olt. El este acuzat de agresiune sexuală după ce, se pare că a încercat să forțeze o adolescentă de doar 14 ani să-i răspundă avansurilor. După audierile de ieri, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru el procurorii au solicitat și emiterea unui mandat de arestare preventivă. Astăzi, magistrații Judecătoriei Slatina au decis ca bărbatul să petreacă după 30 de zile. Hotărârea lor nu este definitivă. Cu toate acestea, bărbatul a ajuns iarăși în arestul IPJ Olt.

Ieri, la sediul Poliției Slatina au mai fost audiate și alte persoane care aveau cunoștință de agresiunea bărbatului. Printre acestea s-au aflat atât adolescenta, cât și bunica ei.