Șocant! Viorica Dăncilă, noul premier al României, BĂTUTĂ și ÎNJURATĂ de un primar PDL

323
Viorica Dancila participa la Forumul National "O voce puternica a României în Europa - building a stronger Europe", organizat de PES si PSD, in Bucuresti, sambata, 8 februarie 2014. ALEXANDRU HOJDA / MEDIAFAX FOTO

Viorica Dăncilă va fi noul premier al României și, totodată, prima femeie care va deține funcția de prim-ministru în țara noastră. Odată cu asta, s-a stârnit o adevărată vâlvă, taberele contra fiind tot mai mari.

Deși nu s-a făcut remarcată cu nimic special în Parlamentul European, coaliția PSD-ALDE a decis să meargă cu această nominalizare la președinte, iar Klaus Iohannis a acceptat-o, având în vedere că cele două partide formează majoritatea parlamentară.

Acum încep să iasă la iveală tot mai multe detalii legate de trecutul acesteia.

Stirilekanald.ro a adus in prim-plan o întâmplare din timpul alegerilor parlamentare din 2009, unde Viorica Dăncilă ar fi fost agresată verbal și fizic de un simpatizant al lui Traian Băsescu, pentru că aceasta a rupt niște afișe ale adversarului PSD-iștilor.

Cazul ei a ajuns și în instanță. În fața procurorilor, Viorica Dăncilă a povestit că se afla într-o acțiune electorală pe străzile orașului Videle (Teleorman), alături de vreo 20-25 de tineri PSD-iști.

La un moment dat, ea a fost luată în primire de primarul din partea PDL de atunci, Lucian Militaru, care i-a reproșat că a rupt două afișe electorale cu Traian Băsescu.

Viorica și primarul au avut un schimb dur de replici, dar a intervenit și un apropiat al edilului, un anume C. N., simpatizant al PDL, care a înjurat-o și a lovit-o pe Viorica.

„In timp ce discutam, din masina a coborat un membru PDL, N.C., care, de cum a iesit, a inceput un limbaj foarte violent, s-a repezit la unul dintre oamenii care ma insoteau.

Dupa ce a terminat o altercatie cu respectivul, s-a intors spre mine si m-a lovit. Sub ochii primarului. (…)

Cu toate ca se vede semnul loviturii, domnul primar sustine ca nici macar nu m-a lovit. De fapt, nici nu ma asteptam la o alta atitudine din partea sa”, a declarat Viorica Dancila la acea vreme, conform sursei citate.

De altfel, în anul 2004, aceasta a candidat pentru funcția de primar al orașului Videle, dar a pierdut în fața lui Lucian Militaru, deși PSD era atunci la Guvernare, iar Liviu Dragnea era președintele CJ Teleorman.